A high definition, realistic image of a dish known as 'Keptas vištienos su kolos padažu receptas', a traditional recipe that consists of roasted chicken with a barley sauce. The chicken should be golden-brown, cooked to perfection, with the barley sauce having a rich, dark color. It is placed on a white ceramic plate, garnished with fresh herbs. The setting is a wooden rustic dining table, with a tall glass of chilled drink on the side and cutlery next to the plate.
Uncategorised

Keptas vištienos su kolos padažu receptas

Šis straipsnis pristato neįprastą vištienos patiekalą, kuris puikiai tinka tiems, kurie nori kažko naujo pietums ar vakarienei. Vištiena, troškinta su kola ir ketchupu, sukuria unikalią ir sodrią skonį, kurį papildys šalia patiekiamas vaisinis kopūstų salotas. Ši kombinacija puikiai tiks artėjančiam šeimos pietui ar vakarienei.

Nedvejodami išbandykite šią receptų porą. Jūsų šeima tikrai įvertins naują patiekalų duetą.

**Vaisinis kopūstų salotas:**

Viena iš šio patiekalo savybių – paprastas jo paruošimas. Reikės kopūstų, anakardžių, mandarinų ir ananasų, o visu šiuo skanumynu galima pagardinti ir varške praturtintą padažą.

### Vištiena su kolos skoniu:

– Pirmiausia pakepinkite svogūnus kol jie taps minkšti.
– Tada į keptuvę sudėkite vištienos krūtinėles ir apkepkite iš visų pusių.
– Supilkite kolą, pridėkite ketchupą ir prieskonius, uždenkite ir tuo metu, kol ji troškinasi, pasiruoškite salotas.
– Vištienai išsiilgus, supilkite kukurūzų krakmolą, ištirpintą šaltame vandenyje, verdinkite kol padažas sutirštės.
– Galiausiai vištieną sugrąžinkite į padažą ir pakaitinkite. Patiekite šiltą.

Sudedamosios dalys paruošimui yra ganėtinai paprastos ir lengvai randamos bet kurioje parduotuvėje, o patiekalas nepaprastai paliks patį geriausią įspūdį.

Ši patiekalų kombinacija gali būti puiki išeitis organizuojant šeimos vakarienę ar svečiams, norint pristatyti kažką neįprasto. Patiekdami šiltą vištieną su kolos padažu kartu su gaiviu, vaisiniu kopūstų salotu, garantuojate tikras skonio šventes savo pietų stale.

DUK apie Vištieną su Kolos Skoniu ir Vaisinį Kopūstų Salotą

Kaip paruošti vištieną su kolos skoniu?
1. Pakepinkite svogūnus, kol jie taps minkšti.
2. Į keptuvę sudėkite vištienos krūtinėles ir apkepkite iš visų pusių.
3. Supilkite kolą, pridėkite ketchupą ir prieskonius, uždenkite ir troškinkite.
4. Supilkite kukurūzų krakmolą, ištirpintą šaltame vandenyje, ir verdinkite, kol padažas sutirštės.
5. Vištieną sugrąžinkite į padažą ir šiek tiek pakaitinkite. Patiekite šiltą.

Kaip pasidaryti vaisinį kopūstų salotą?
Sumaišykite kopūstus, anakardžius, mandarinus ir ananasus. Galite pasigaminti varške praturtintą padažą, kuriuo pagardinsite salotas.

Kokiais ingredientais reikės pasirūpinti?
Jums reikės kopūstų, anakardžių, mandarinų, ananasų, svogūnų, vištienos krūtinėlių, kolos, ketchup’o, kukurūzų krakmolo ir prieskonių.

Kokios svarbiausios patiekalo gaminimo pastabos?
Patiekalas nesunkiai paruošiamas ir neįprastas savo skoniu. Ingredientai paprasti ir lengvai randami.

Kuo ypatingas šis vištienos patiekalas?
Tai – naujas ir įdomus būdas paruošti vištieną, naudojant kolą ir ketchup’ą kuriami ypatingas, sodrus skonis.

Kokiai progai tinka šis patiekalas?
Tai puikus pasirinkimas šeimos pietums ar vakarienei, taip pat gali būti įdomus patiekalas pateikiant svečiams.

Apibrėžimai:
Troškinimas: ilgalaikis maisto ruošimo būdas, maistas ruošiamas uždengtas ir ant mažos ugnies.
Kukurūzų krakmolas: tirštiklis, naudojamas padažams ar patiekalams sutirštinti.

Susiję nuorodos:
Norint susipažinti su kitais receptais ir patiekalų idėjomis, galite apsilankyti Taste svetainėje.